فروش انواع قطعات و لوازم یدکی پرینتر در تبریز

فروش انواع قطعات و لوازم یدکی پرینتر در تبریز

پرینتر لیزری رنگی اچ پی LaserJet Pro400 M451dn

امروزه پرینتر به یک وسیله‌ی پرکاربرد برای ما بدل شده است و خیلی‌ها نه‌تنها در محیط کار که در منزل هم از آن استفاده می‌کنند. اما شما چقدر در مورد قطعات مختلف انواع پرینتر، اطلاعات دارید؟ آیا می‌دانید، هر پرینتر با توجه به مدل و نوع آن، شامل چه قطعاتی می‌شود؟ در این مطلب کپی تک ، می‌خواهیم درباره‌ی انواع قطعات پرینتر و کاربرد آنها صحبت کنیم. همچنین پیشنهاد می‌کنیم اگر در پی تعویض یا خرید پرینتر هستید، فروشگاه کپی تک با گارانتی معتبر و پشتیبانی تخصصی و مشاوره رایگان، در خدمت شماست.

پرینترها انواع مختلفی دارند و در هر مدل، بر اساس ویژگی‌های آن، قطعات مختلفی در کنار هم کار می‌کنند و سیستم چاپگر را راه می‌اندازند. برخی از قطعات اصلی، مثل تعدادی از بردها و اتصالات، در همه‌ی پرینترها یکسان هستند. اما برخی دیگر، مانند هد و کارتریج، در هر کدام از انواع چاپگرها، ساختار ویژه‌ای دارد.

در این مطلب، به معرفی قطعات مختلف انواع پرینتر، از جمله پرینتر لیزری، جوهر افشان، سوزنی و سه بعدی می‌پردازیم. برای آشنایی بیشتر با این دستگاه‌ها، تا پایان با کپی تک همراه باشید.

  • قطعات پرینتر
  • قطعات پرینتر لیزری
  • هد در پرینترهای جوهر افشان و سوزنی
  • قطعات پرینتر سه بعدی

قطعات و اجزای اصلی پرینتر

رایج‌ترین قطعاتی که در همه‌ی پرینترها دیده می‌شوند به شرح زیر است:

  • قطعات مکانیکی: این قطعات وظیفه حرکت کاغذ، هد پرینتر و سایر اجزای پرینتر را بر عهده دارند.چرخ دندها، کاغذ کش
  • قطعات الکترونیکی: این قطعات وظیفه کنترل عملکرد پرینتر را بر عهده دارند.برد پاور، برد فورمتر،سنسور
  • بدنه: این قسمت شامل تمام قطعات فیزیکی پرینتر است، مانند شاسی، سینی‌های کاغذ، و پوشش‌ها.
  • موتور پرینتر: این موتور وظیفه حرکت کاغذ را بر عهده دارد.
  • چرخ دنده ها: چرخ دنده ها برای انتقال حرکت از موتور به سایر اجزای پرینتر استفاده می شوند.
  • هد پرینتر: هد پرینتر در پرینترهای جوهر افشان و لیزری وظیفه پاشیدن جوهر یا انتقال تونر را بر عهده دارد.
  • کارتریج پرینتر: کارتریج پرینتر در پرینترهای جوهر افشان و لیزری منبع جوهر یا تونر است.
  • سینی های کاغذ: سینی های کاغذ در پرینترها محل قرارگیری کاغذ هستند.
  • دکمه‌ها و کنترل‌ها: این دکمه‌ها و کنترل‌ها برای کنترل عملکرد پرینتر استفاده می‌شوند.
  • فن: این فن برای خنک کردن پرینتر استفاده می‌شود.
  • صفحه نمایش: صفحه نمایش در پرینترها برای نمایش اطلاعات و تنظیمات استفاده می شود.
  • پورت های اتصال: پورت های اتصال در پرینترها برای اتصال پرینتر به رایانه یا سایر دستگاه ها استفاده می شوند.

در ادامه اجزا و قطعات انواع پرینتر سوزنی، لیزری و جوهر افشان معرفی خواهیم کرد.

برد پاور

برد پاور از مهم‌ترین قطعات هر پرینتری است. این برد، وظیفه‌ی دریافت الکتریسیته و جریان‌سازی مناسب آن به سایر اجزا را بر عهده دارد. آسیب به برد پاور، در عملکرد پرینتر، اختلال جدی ایجاد می‌کند.

در تصویر بالا برد پاور پرینتر نمایش داده می‌شود.

 

فروش انواع پرینتر و ماشین های اداری در کپی تک

پرینترها یکی از دستگاه های جانبی کامپیوتر هستند که امروزه کاربرد بسیاری در انجام کارهای روزمره دارند. هریک از مردم استفاده های خاصی از پرینترها دارند، با انتخابی هوشمندانه می توانید در زمان و هزینه خود صرفه جویی کنید، پس همین حالا شروع کنید:

برد فورمتر

برد فورمتر یا Formatter Board را باید مغز پرینتر دانست؛ چرا که این صفحه‌ الکترونیکی، وظیفه‌ ارسال دستورات به اجزای دستگاه را بر عهده دارد. هر دستوری که به پرینتر ارسال می‌شود، توسط برد فورمتر اجرا می‌شود. این قطعه با نام مین بورد پرینتر هم شناخته می‌شود.

ممکن است تشخیص خرابی برد فورمتر به سادگی قابل انجام نباشد.

چرخ‌دنده‌های پرینتر

داخل هر پرینتر، اتفاقات زیادی می‌افتد تا یک برگه‌ی سفید، از سینی ورودی، دریافت و در سینی خروجی، تحویل داده شود. بسیاری از این نقل و انتقالات، توسط مجموعه‌ای از چرخ‌دنده‌ها صورت می‌گیرد که به صورت یک واحد، در کنار هم به چرخش درمی‌آیند. در پرینترها، با استفاده از این چرخ‌دنده‌ها، عمل دریافت کاغذ، پرینت صفحه و خارج شدن کاغذ از دستگاه، صورت می‌گیرد.

 

سنسورهای کاغذ

سنسورهای کاغذ هم از جمله قطعاتیست که در همه‌ی پرینترها، وجود دارد. پرینتر با کمک این سنسورها، از وجود کاغذ در سینی ورودی و آماده بودن دستگاه برای شروع عملیات چاپ، آگاه می‌شود.

اغلب در صورت خرابی، سنسور کاغذ به جای تعمیر، تعویض می‌شود.

کاغذکش یا Pickup

به‌طور قطع تاکنون دیده‌اید که پرینترها چطور یک برگه کاغذ را از سینی ورودی برداشته و به درون خود می‌کشند. این عمل، توسط قطعه‌ای انجام می‌شود که به آن کاغذکش می‌گویند. کاغذکش بعد از دریافت دستور از فورمتر، با کمک حرکت چرخ‌دنده‌ها، کاغذ را به درون دستگاه می‌کشد.

 

پنل و صفحه نمایش پرینتر

اغلب پرینترهای حرفه‌ای یا پرینترهای چندکاره، دارای یک پنل کنترلی و صفحه نمایشگر برای اعلان پیام‌های پرینتر هستند. صفحه نمایشگر می‌تواند به صورت LCD یا LED یک خطی یا دوخطی در بدنه‌ی پرینتر، جای بگیرد. پرینترهای ساده‌تر، فاقد نمایشگر هستند.

ظاهر پنل‌های مدل مختلف پرینتر، متفاوت است.

 

کارتریج

اگر با دستگاه پرینتر کار کرده باشید، به‌طور قطع با قطعه‌ی کارتریج آشنا هستید. کارتریج قطعه‌ای است که تونر را در خود نگه‌داری می‌کند. جالب است بدانید که در همه‌ی پرینترهای لیزری، جوهر افشان یا سوزنی، قطعه‌ی کارتریج وجود دارد، اما نوع تونر یا جوهر، با توجه به فناوری چاپ، فرق می‌کند. به‌طوری که در پرینترهای لیزری، تونر پودری بوده اما در پرینترهای جوهر افشان، محتوای کارتریج از جنس مایع و جوهر است. در مقاله «کارتریج چیست؟+انواع کارتریج جوهری و لیزری»درباره کارتریج به طور کامل توضیح داده شده است.

پرینترها انواع مختلفی دارند و در هر مدل، بر اساس ویژگی‌های آن، قطعات مختلفی در کنار هم کار می‌کنند.

قطعات پرینتر لیزری

پرینت لیزری یک فرآیند چاپ دیجیتال است که در آن، با عبور مکرر یک پرتو لیزر به جلو و عقب از روی استوانه‌ای با بار منفی به نام «درام»، تصویری با بار الکتریکی متفاوت تولید می‌شود. سپس درام به طور انتخابی، جوهر پودری با بار الکتریکی (تونر) را گرد می‌آورد و تصویر را به کاغذ منتقل می‌کند. سپس اثر چاپی، با گرمای فیوزر خشک می‌شود تا طرح چاپ، ثابت بماند.

این نوع چاپ، دارای ساختار و قطعات مخصوص به خود است. در ادامه، قطعات اصلی پرینتر لیزری را معرفی می‌کنیم.

درام

این قطعه در پرینترهای لیزری، تصویر را به تسمه انتقال یا غلتک منتقل می‌کند تا با تونر ترکیب شود.

Developer

دولوپر تونر را از کارتریج بیرون می‌کشد و به درام منتقل می‌کند.

فیوزر

در پرینترهای لیزری، قطعه‌ی فیوزر از طریق حرارت، اثر چاپی را روی برگه، ثابت و ماندگار می‌کند.

 

هد در پرینترهای جوهر افشان و سوزنی

فرآیند چاپ در این پرینترها، به‌طور کامل با پرینتر لیزری متفاوت است. در این پرینترها، با قطعه‌ی هد مواجه هستیم. در پرینترهای جوهر افشان، قطعه‌ی هد، جوهر را بر اساس تصویر دیجیتالی، روی کاغذ یا سطح پلاستیکی، منتشر می‌کند. در پرینترهای سوزنی نیز که کاربرد صنعتی دارند، از هد سوزنی برای انتقال جوهر روی کاغذ، استفاده می‌شود.

قطعات پرینتر سه بعدی

چاپ سه بعدی به معنای ساخت یک شیء سه بعدی از روی مدل CAD یا مدل سه بعدی دیجیتال است. اصطلاح «چاپ سه بعدی» می‌تواند به فرآیندهای مختلفی اشاره داشته باشد که در آن، با مدل‌سازی طرح کامپیوتری، مواد به صورت لایه لایه روی هم قرار می‌گیرند تا در نهایت، جسم سه بعدی تولید شود.

قطعات پرینترهای سه بعدی که فرآیند چاپ را انجام می‌دهنده، عبارتند از:

فیلامنت

فیلامنت نوعی پلاستیک است که به‌عنوان ماده‌ی مصرفی پرینتر سه بعدی، از یک قرقره عبور می‌کند و به نازل می‌رسد.

اکسترودر

قطعه‌ی اکسترودر، فیلامنت را می‌گیرد و آن را ذوب می‌کند تا تغییر شکل دهد.

نازل

این قطعه، فیلامنت ذوب شده را از طریق سوراخ کوچکی که روی خود دارد، عبور می‌دهد و به شکل رشته در می‌آورد.

صفحه ساخت

صفحه‌ی ساخت، از جنس شیشه و دارای المنت گرم‌کن است و شیء سه بعدی، روی آن ساخته می‌شود.

قطعات پرینترهای سه بعدی نسب به پرینترهای لیزری و جوهرافشان متفاوت‌تر است.

در این مطلب، شما را با انواع قطعات پرینتر آشنا کردیم. البته دستگاه پرینتر اجزای زیادی دارد که به همه‌ی آنها در این مطلب اشاره نشد، اما اصلی‌ترین قطعات پرینتر hp، قطعات پرینترهای کانن، قطعات پرینترهای سامسونگ، قطعات پرینترهای اپسون و قطعات پرینترهای 3 بعدی را شناختید.

اگر پرینتر شما مدتی است که درست کار نمی‌کند، ممکن است قطعات آن دچار خرابی شده باشند، فروشگاه و مرکز تخصصی کپی تک ، با دارا بودن بهترین متخصصان و ارائه‌ی گارانتی‌های معتبر، آماده‌ی خدمت‌رسانی به شما برای تعمیر پرینتر است. همچنین اگر در پی تعویض پرینتر خود هستید، برای خرید پرینتر از محصولات اورجینال فروشگاه کپی تک ، دیدن کنید.

 

کپی تک ارایه دهنده لوازم یدکی و قطعات پرینتر

همچنین بخوانید مقاله نمایندگی پرینتر لیزری اچ پی HP Laser Printer

 

معرفی تبریز

شهر تبریز با قدمت 4500 در ارتفاع 1348 متری از سطح دریا در شمال غربی کشور در دره آجی چای بنا شده است که از سمت شمال به کوه های عون بن علی چین بهلول و بابا باغی، از سمت جنوب به رشته کوه سهند، از سمت شرق به گردنه پایان و از سمت غرب به زمین های هموار دشت تبریز و شوره زارهای تلخه روز محدود شده است. دین و مذهب مردم تبریز شیعه هستند اما دین ها و مذهب های دیگری مانند ارمنی، مسیحی، زرتشتی و ... دیده می شود. با توجه به این که تبریز که در فاصله 310 کیلومتری مرز ایران و ترکیه و در 159 کیلومتری مرز ایران و آذربایجان  قرار گرفته است گزینه مناسب برای سفر زمینی به دو کشور ترکیه و آذربایجان می باشد که شما می توانید به راحتی به آن دو کشور سفر کنید.

 

قدمت تبریز به قبل از دوره ساسانیان می رسد. لوح سنگی که در این شهر قرار دارد خبر از قدمت تبریز در زمان سارگون دوم، پادشاه آشوری، می دهد که در این دوره تبریز، به عنوان  پایتخت انتخاب شده بود. همچنین اوج شکوه و اهمیت تبریز به دوره ایلخانیان بر می گردد. در زمان سلطنت صفویان شهر با شکوه تبریز از پایتخت منطقه به پایتخت کشور یا همان پایتخت ملی تغییر پیدا کرد اما در زمان شاه طهماسب پایتخت کشور به دلیل موقعیت جغرافیایی تبریز، به قزوین منتقل شد. امروزه پایتخت آذربایجان شرقی از اهمیت بسیار بالایی در کشور برخوردار می باشد و از نظر اقتصادی و گردشگری روز به روز در حال پیشرفت می باشد. شاید برای شما هم جالب باشد که نکات برجسته ای در مورد تبریز بدانید مانند :

  • شهر بدون گدا
  • شهر بدون معتاد
  • شهری با کمترین آمار بیکاری

    نام های قدیمی تبریز

    نام های "تَورِز"، "تَورِژ"، "تِبریز" نام هایی هستند که از شهر تبریز در کتاب ها و اسناد تاریخی مختلفی به ثبت رسیده است.
    تبریز در ایران و جهان به شهر اولین ها شهرت پیدا کرده است مانند :

    • اولین روزنامه نگاری ملی
    • اولین مهمانخانه
    • اولین نظمیه
    • اولین بلدیه
    • اولین برج آتش نشانی
    • اولین کارخانه برق
    • اولین هوانورد
    • اولین عکاسی
    • اولین پایگاه لرزه نگاری
    • اولین مدرسه کر و لال ها
    • اولین سینما
    • ....

    نام های قدیمی تبریز

    مساحت و جمعیت تبریز

    طبق آخرین سرشماری در سال 1395 جمعیت شهر تبریز 1،773،033 نفر است که به عنوان چهارمین شهر پرجمعیت ایران شناخته شده است. از آنجایی که تبریز سومین شهر بزرگ ایران است مساحت آن 324 کیلومتر مربع می باشد.

    زبان مردم تبریز

    زبان مردم تبریز ترکی آذری است. مردم تبریز به زبان فارسی درس می خوانند و می نویسند اما در زندگی در زندگی روزمره خود با گویش ترکی صحبت می کنند. زبان ترکی آذری یکی از زبان های ترکی است که با لهجه تبریزی آمیخته شده است. لهجه تبریزی، لهجه ای خاص و شیرین می باشد که اصالت و فرهنگ مردم تبریز را نشان می دهد. تاریخ شناسان و باستان شناسان زبان ترکی آذری را ادامه زبان مادها می دانند.

۵
از ۵
۷ مشارکت کننده

دسته بندی ها

جستجو در مقالات

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید